Onze mensen aan het woord

 • Pieter de Zwart

  Software developer

  Werken bij Citrus Andriessen bevalt goed! De goede en informele sfeer trekt mij aan, we werken aan leuke projecten die technisch uitdagend zijn en waarbij goede samenwerking binnen het team vereist is, met bovendien een maatschappelijk belang.

  Er worden ruim voldoende kansen geboden om ervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen! Het behalen van trainingen en certificaten wordt ook aangemoedigd en wanneer je interesse hebt in een ander project behoort dat ook altijd tot de mogelijkheden. Op dit moment ben ik bijvoorbeeld bezig met het behalen van een Oracle Certified Associate Java Programmer certificaat om me verder te ontwikkelen.

 • Drik van Herk

  Software Architect

  In mijn rol als Software Architect overleg ik dagelijks met collega’s over de status van onze projecten, we bespreken technische projecten en de aanpassingen die we gaan doen in de architectuur van onze softwareoplossingen. Verder verdiep ik me in het onderzoeken van nieuwe technieken welke opgenomen kunnen worden in onze architectuur.

 • Adnan Maakoul

  Product Manager

  Ik doe research naar mogelijke IT-oplossingen voor ons examenplatform en ontwikkel en onderhoud de roadmap van de organisatie.

  Werken bij Citrus Andriessen is prettig, er heerst een open sfeer en cultuur – what you see is what you get – en je krijgt alle ruimte om je te ontwikkelen, te onderzoeken wat je leuk vindt en door te groeien naar andere functies. Zo heb ik vanuit de business kant verschillende rollen bekleed; initieel als Functioneel Ontwerper, later als Business Analist, Project Manager en Teamleider en mijn huidige functie is nu Product Manager. Als je laat zien wat je in huis hebt, zijn er ruim voldoende groeimogelijkheden.

 • Lindsey Burgers

  Assistent Controller

  Als Assistent Controller bij Citrus Andriessen houd ik me dagelijks bezig met cijfers en ik zorg voor overzichtelijke analyses en belangrijke inzichten waar het bedrijf op kan sturen.

  In 2016 heb ik voor Citrus Andriessen gekozen, omdat ik opzoek was naar een kleiner bedrijf waar ik de gehele financiële administratie mocht verzorgen. Daarnaast sprak de informele sfeer van het bedrijf me direct erg aan! Last but not least: Citrus Andriessen is gevestigd in een geweldig mooi pand. Iets waar ik persoonlijk trots op ben én wat ook zeker bijdraagt aan mijn werkplezier.

  Ik ga dan ook iedere dag met veel plezier aan de slag bij CA. Ik krijg veel kansen en heb genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf. Citrus Andriessen staat erg voor zelfontwikkeling en stimuleert dit ook. Dit past goed bij mij en daarom vind ik Citrus Andriessen ook een erg fijne werkgever. Bovendien kan ik me helemaal vinden in de kernwaarde ‘lef’. Ik vind dat je hier echt wordt gesimuleerd je uit te spreken over je voortgang. Ik weet niet of ik dat in een andere setting ook had gedaan.

  Ik krijg veel kansen en heb genoeg mogelijkheden om door te groeien binnen het bedrijf.

 • Martijn van Herk

  Applicatie Consultant

  In mijn rol als Applicatie Consultant help en adviseer ik klanten bij het gebruik van ons platform Optimum Assessment.

  Bij een klein bedrijf als Citrus Andriessen is je taak vrij breed en dus uitdagend wat mij betreft. Ik vind het echt een enorme uitdaging om in de markt waar wij in opereren, die toch als wat “ouderwets” wordt ervaren, met nieuwe en moderne mogelijkheden te helpen naar een efficiënter examenproces.

  Ik herken me voornamelijk in de kernwaarden ‘creativiteit’ en ‘aandacht’. Creatieve oplossingen bieden binnen bestaande functionaliteiten door aandacht te hebben voor de “issues” van de klant. Daar krijg ik enorm veel energie van!

  Bij Citrus Andriessen werken veel verschillende “type” mensen. Dit zorgt voor een prachtig kleurenpalet. En met een prachtig kleurenpalet kun je de mooiste schilderijen maken voor de klanten. Samen innovatieve oplossingen bieden aan de klant waardoor deze echt geholpen wordt.

  Bij Citrus Andriessen liggen er daarnaast veel kansen en je krijgt de mogelijkheid om deze te pakken. Je zit zelf aan het stuur. Deze mate van zelfstandigheid past mij goed!  Bovendien kan ik me blijven ontwikkelen en mocht ik toch ergens tegenaan lopen is er altijd wel een collega die je kan helpen.

  Samen innovatieve oplossingen bieden aan de klant waardoor deze echt geholpen wordt.

 • Gil Alves

  Software developer

  Als softwaredeveloper bij Citrus Andriessen werk ik met verschillende ‘talen’ en frameworks zoals Java, C#, .NET, Vue.js en React. Mijn werkzaamheden bestaan uit het ontwikkelen van nieuwe modules en functionaliteiten voor Optimum Assessment Platform, zowel frontend als backend. Daarnaast behoort ook het onderhoud van de bestaande oplossing, om aan de wens van de klant te voldoen,  tot mijn takenpakket.

  Voor mij is Citrus Andriessen echt onderscheidend op het gebied van digitaal toetsen, met een sterke focus op persoonlijke ontwikkeling en groei. Bovendien werken we met krachtige technologieën. Dat sluit goed aan bij mij en mijn ambities. De collega’s, de gezellige sfeer en de ambitie binnen het bedrijf maken het voor mij extra leuk en uitdagend.

  Ik identificeer me voornamelijk met de kernwaarde ‘transparantie’. Ik probeer zo duidelijk mogelijk te zijn over mijn werk, de beslissingen die ik neem en de stappen die ik zet om een bepaald probleem op te lossen of doel te behalen. Eigenlijk proberen alle collega’s elkaar op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen, zelfs als ze tot verschillende teams behoren.

  Citrus Andriessen is gewoon een geweldige plek om te werken. Vanaf mijn eerste dag voelde ik mij op mijn plek en ervaar ik steun van collega’s. Ook krijg ik de vrijheid om mijn mening te geven, verschillende benaderingen of ideeën te bespreken en ben ik uiteindelijk zelf verantwoordelijk voor mijn werk. Tot slot vind ik het prettig dat we als team werken, zonder vaste hiërarchische structuren, waarbij we elkaar steunen en flexibel zijn wanneer nodig. Al deze factoren samen motiveren me om het elke dag nog beter te doen.

  Citrus Andriessen is gewoon een geweldige plek om te werken. Vanaf mijn eerste dag voelde ik mij op mijn plek en ervaar ik steun van collega’s.

 • Vienna Kleuskens

  Sales Executive

  Als Sales Executive maak ik onderdeel uit van het salesteam. Binnen dit team vervul ik de rol van Scrummaster én ondersteun ik het team bij het behalen van de backlog doelen. Daarnaast ben ik tijdens aanbestedingstrajecten als bidmanager betrokken bij het tijdig indienen van een kwalitatief goede inschrijving.

  Ik wilde graag een commerciële rol bij een softwarebedrijf waarbij ik zowel naar klanten toe, als voor de interne organisatie een bijdrage kon leveren. Dat heb ik bij Citrus Andriessen gevonden.  De veelzijdigheid van mijn rol maakt dat ik me breed kan ontwikkelen. Ook werken we in zelfsturende teams en krijg je veel verantwoordelijkheid. Dat werkt enorm motiverend voor mij!

  Naast de mogelijkheden die mijn functie me biedt spreekt de informele sfeer bij Citrus Andriessen mij enorm aan. Ik ervaar Citrus Andriessen als een ondernemende club die eigen initiatief aanmoedigt. Als werknemer word je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen. Voor mij zijn hierbij de kernwaarden ‘transparantie’ en ‘aandacht’ het meest belangrijk om uit te dragen richting mijn klanten en intern.

  De sfeer binnen de organisatie en de samenwerking tussen de verschillende afdelingen is bovendien een speerpunt binnen Citrus Andriessen. Er wordt regelmatig iets leuks georganiseerd voor de medewerkers. Daarnaast wordt geïnvesteerd in cursussen om ook de onderlinge communicatie te verbeteren. Dit geeft voor mij aan dat de cultuur binnen de organisatie ook door het management als heel belangrijk wordt ervaren.

  Als werknemer wordt je gestimuleerd om het beste uit jezelf te halen.

Kom ook bij ons werken!

Wil jij jouw toekomst ontwikkelen bij Citrus Andriessen? Bekijk dan eens welke vacatures we op dit moment hebben, of stuur een open sollicitatie. We zijn namelijk altijd op zoek naar enthousiaste medewerkers!

Bekijk alle vacatures